Usahawan di Manhattan untuk menyokong Kolej permulaan kerjasama

Manhattan College melancarkan “[email protected],” program untuk memudahkan pelajar alat.

Dipimpin oleh o’malley Sekolah Perniagaan bekerjasama dengan sekolah-sekolah di seluruh kampus, program akan foster menyeluruh kewirausahaan ekosistem di kampus. Pelajar-pelajar dengan idea-idea untuk perniagaan baru akan membentuk pasukan dan melibatkan diri dalam permulaan bengkel, berhubungan dengan usahawan mentor untuk membangunkan pelan perniagaan dan bersaing untuk pembiayaan permulaan dengan mengambil bahagian dalam kolej tandatangan inovasi cabaran.

[email protected] mewujudkan persekitaran kerjasama memupuk inovasi dan perniagaan baru idea,” kata Donald E. Gibson, dekan o’malley Sekolah Bisnis. “Pelajar-pelajar kita akan memanfaatkan mereka perniagaan kepakaran dalam pemasaran produk, kewangan model dan perancangan strategik bersama-sama dengan kejuruteraan penguasaan dalam bentuk, fungsi dan pelaksanaan untuk membuat anugerah yang menang pelan perniagaan.”

Membawa usaha baru ini adalah Winston Peters, profesor pemasaran dan rakan kongsi pengasas NYC-berdasarkan perundingan, MyÜberLife Kumpulan Perundingan.

“Kami berusaha untuk memberi pelajar-pelajar kita dengan kewirausahaan tenaga seperti yang kita menyediakan sebuah portfolio idea-idea baru,” Peters kata. “[email protected] akan mendorong pelajar untuk membuat satu inovasi yang mendalam pada pernah berubah NYC perniagaan lanskap dan di luar.”

[email protected] telah dilakukan oleh hadiah dari alumni Mike Kelly, managing partner dari Benang Kuning Usaha dan sebelumnya pendiri dan CEO Di Telepon Antarabangsa. Di samping itu, Kelly adalah ahli o’malley Sekolah Perniagaan lembaga penasihat.

About the Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like these