Tiga Disahkan NYC Perniagaan Milik Wanita perusahaan mengambil akar baru di Bronx

Tiga wanita-led, perniagaan milik wanita yang telah dibuat Bronx rumah mereka sekarang juga membuat kota kecil mereka baru korporat ibu pejabat.

JV Awam Hubungan NY, butik hubungan awam firma; Jaga rumah Multi, Perkhidmatan komersial pembersihan dan sanitasi syarikat dan J Gerena Real Estate baru ditandatangani trotoar ruang pejabat di 2707 Lurting Ave., di Allerton bagian dari Bronx. Semua tiga syarikat disahkan Minoriti Wanita Perniagaan Milik Perusahaan (MWBE) dengan kota New York.

Pada November. 3, tiga syarikat ditandai ini bergerak dengan sebuah upacara memotong reben dihadiri oleh wakil dari Bronx Chamber of Commerce, sebagai dua syarikat — syarikat- JV Hubungan Awam dan Jaga rumah Perkhidmatan Multi — aktif anggota dewan dan pengasas Janet Vasquez adalah ahli lembaga pengarah.

JV Awam Hubungan NY, didirikan pada tahun 2014 adalah hubungan awam firma yang mengkhususkan diri dalam kesihatan, teknologi dan hijau sektor-sektor teknologi. Mulai dengan Bronx penduduk Janet Vasquez, agensi menyediakan media, media sosial pemasaran, pengeluaran video dan digital pengiklanan perkhidmatan untuk syarikat-syarikat semua saiz. Firma menerima MWBE sertifikasi dengan New York Negeri, membolehkan syarikat untuk kompetitif bersaing untuk kontrak dengan negeri ini.

Jaga rumah Multi Perkhidmatan LLC diasaskan di 2019, adalah komersial jaga syarikat mulai dengan Vasquez, Keajaiban Perez dan Josefina Suriel. Firma kerja dengan agensi bandar dan swasta menawarkan suite perkhidmatan termasuk pembasmian kuman perkhidmatan, pos-pembinaan pembersihan, pest kawalan dan perkhidmatan keselamatan. Firma menerima MWBE status pada tahun 2020.

J Gerena Real Estate Group, LLC didirikan pada tahun 2016 diketuai oleh presiden, Janet Gerena yang telah lebih dari 25 tahun pengalaman di NYS real estate.

“Kami senang tentang kami baru ruang. Kita sekarang mempunyai menakjubkan ruang untuk berkembang dan membina perniagaan kami di kota kecil di mana kita hidup,” Vasquez kata. “Ketika saya mulai saya agensi pada tahun 2014, aku bertekad untuk tinggal di Bronx. Ia mengambil masa beberapa tahun mencari tempat yang tepat, dan kami yakin ini adalah di mana kita benar-benar dimiliki. Ruang indah dan mencerminkan lingkungan yang tepat untuk maju.”

About the Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like these