Rasa tidak suka untuk Amal di Menakutkan untuk Menyembuhkan

Selepas salah satu lebih menakutkan tahun di sejarah baru-baru ini, Austin terbesar amal rumah berhantu mempunyai banyak untuk bersaing dengan. Menakutkan untuk Menyembuhkan ini Berhantu Pengalaman kembali dari kematian ini oktober selepas mengambil 2020, dan ketika utama gol masih untuk menakut-nakuti mereka tetamu dan mengumpul wang untuk sebab-sebab yang baik, ini Halloween yang lain prioritas adalah keselamatan.

Terletak di J. Lorraine Kota Hantu di Manor, pengalaman yang mendalam sepenuhnya, lengkap dengan aktor, kesan khas, rumit reka bentuk yang ditetapkan, dan interaktif cerita. Menakutkan untuk Menyembuhkan pengarah, Jarrett Crippen, membanggakan dirinya pada mesin ini Menghantui, yang membentang interaktif plot sebagai tetamu bergerak melalui setiap bangunan di kota hantu. Katanya, “Kau terpencil. Anda hanya melihat pertunjukan kami ingin anda untuk melihat. Ini seperti sebuah prestasi teater dengan bergerak tempat duduk.”

Tahun ini, acara yang disebut “Terkunci,” dan yang ditetapkan di dalam futuristik penjara, dibina di sekitar sebuah loji kuasa nuklear dan dijalankan sepenuhnya oleh kecerdasan buatan. Tetamu memainkan peranan rakyat yang civic tugas adalah untuk memeriksa kemudahan dan memastikan berperikemanusiaan tahanan, hanya untuk tur mereka akan dirampas oleh rogue tahanan.

 

Dengan Menakutkan untuk Menyembuhkan dipasarkan sebagai “Austin hanya melampau, kontak penuh, interaktif berhantu pengalaman,” itu asli mempunyai kebimbangan bahawa pelanggan mungkin bulu pada satu pengalaman yang setelah dijemput hanya satu lapisan takut. Di atas makhluk yang menakutkan, simulasi darah dan nyali, dan melompat-menakutkan, tetamu sekarang berhati-hati bahaya yang sangat nyata virus transmisi. Jadi sementara ia akan telah naratif yang mudah untuk tempat yang Menghantui tahun ini di hospital, atau bahkan untuk menyuntik unsur-unsur wabak, yang SFAC pasukan pikir yang bisa jadi tidak sensitif. “Sejak orang yang benar-benar sekarat dari ini, kita tidak ingin cahaya itu,” Crippen kata.

Bukan, penjara suasana menjadi satu cara untuk halus melaksanakan perlu menjauhkan langkah-langkah. Mereka pudar pinggan dicat ke lantai kedai runcit menggalakkan bahawa enam kaki ruang pribadi yang kita semua telah berjuang untuk mengikuti sepanjang pandemik hanya de menjadi sangat penting dalam suasana di mana anda setiap pergerakan sentiasa dipantau. Pemandu pelancong yang biasanya bertindak sebagai kumpulan narator akan digantikan oleh sebuah komputer “AI” untuk mengurangkan orang-ke orang-hubungi. Pelakon yang berinteraksi dengan tetamu akan memakai perisai muka sama seperti orang-orang yang dipakai oleh kerusuhan pengawal.

Walaupun Crippen pasti khawatir tentang berkurang kehadiran, dia yakin itu SFAC akan didukung oleh mereka yang setia dan berdedikasi pangkalan pelanggan. “Saya percaya bahawa apabila mereka tahu bahwa kita mengambil langkah berjaga-jaga … mereka akan keluar,” dia berkata. “Mereka ingin memiliki sesuatu untuk berbicara tentang pada hari senin di tempat kerja. Akan melalui hourlong misteri pembunuhan menunjukkan dan yang berceceran dengan darah pastinya layak perbualan pada hari senin di tempat kerja.”

Di belakang tabir, menganjurkan menghantui seluruh COVID keadaan tidak menjadi tugas yang mudah, tetapi satu yang perlu dilakukan. “Saya tidak berpikir kita bisa bertahan dua tahun tanpa menunjukkan sebagai sebuah organisasi. Perlu ditutup pada tahun 2020 menyakiti kita secara drastik,” kata Crippen. Bagaimanapun, setelah satu tahun penutupan dan mengabaikan, alasan kota hantu yang diperlukan minggu tambahan persediaan hanya untuk memulai konstruksi, dan tidak akan sepenuhnya terbuka sampai pertengahan bulan. Plus, melompat-lompat menunjukkan tahun lalu meninggalkan organisasi dengan berkurang pembiayaan dan sumber, dan beberapa sukarelawan pekerja, yang menghantui bergantung, juga ke bawah kira-kira 30%.

Namun, dengan semua ini berat di pikiran, Crippen bilang dia menikmati setiap saat proses kreatif bangunan yang Menghantui. Mungkin ada sukarelawan yang kurang daripada tahun-tahun sebelumnya, tetapi orang-orang yang muncul telah bekerja lebih lama waktu dan datang untuk membina tapak dua kali ganda, dan mereka semua pada jadual untuk lembut mereka buka pada Oktober. 9. “Sekarang, saya dalam saya elemen,” dia berkata, berjalan alasan kota hantu, mengawasi sukarelawan bangunan animatronics, mereka bentuk efek khusus, dan menaikkan struktur bangunan, dalam neon T-shirt dengan kata-kata “Urusan Darah, Keringat, dan Ketakutan” dicetak di belakang. “Aku hanya suka mesin menunjukkan mengambil tempat lebih dari satu jam. Itu jam saya. Itulah yang tinggi saya. Bangunan itu … dan melihat ia datang ke hasil dan menghibur orang-orang.”

About the Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like these