Lihat Berapa Banyak yang Austin Tempat yang Diterima di Ditutup Pengusaha Tempat Geran

Setelah bertahun-kelewatan, Kecil Urusan Pentadbiran telah dianugerahkan ke atas 11.3 bilion melalui Ditutup Pengusaha Tempat Memberikan program selama musim panas. Lebih dari $130 juta pergi ke Austin-berdasarkan live musik dan melakukan tempat seni, serta muzium, pawagam, organisasi seni, acara penjual, dan bakat wakil.

Dari 108 kumpulan tempatan untuk menerima dana, lima jumlah yang pergi: UT Austin, Messina Tur Kumpulan, Selatan dengan Barat daya, Alamo Drafthouse Selatan Lamar, dan Alamo Drafthouse Lakeline. Messina Tur Kumpulan menggalakkan surat untuk bintang-bintang seperti Kenny Chesney, Taylor Swift, dan George Selat. Lihat terbesar-untuk-nombor yang paling kecil untuk semua dianugerahkan Austin perniagaan di bawah, menurut data terkini diterbitkan 18 oktober.

Memberikan jumlah yang dikira berdasarkan 45% daripada perniagaan’ pra-pandemik kasar 2019 hasil. Beberapa dianugerahkan perniagaan yang mengalami 70% atau lebih besar kehilangan hasil yang paling baru-baru ini 2021 kalender suku kemudian menerima pusingan kedua tambahan SVOG pembiayaan. Digabungkan awal dan tambahan dana dihadkan pada $10 juta.

Satu-satunya Austin penerima untuk memukul atas $10 juta siling UT Austin, yang memiliki Frank Erwin Tengah bersama yang lain di kampus tempat-tempat seperti Bass Dewan Konsert.

Selagi perniagaan ikut sistem pbs peraturan, dana tidak ada yang akan dibayar. Geran boleh digunakan untuk gaji, sewa, peralatan, janji, pembayaran hutang, insurans, dan lain-lain perniagaan biasa perbelanjaan. Untuk layak, perniagaan yang mesti telah beroperasi oleh Feb. 29, 2020.

Memberikan jumlah yang di bawah mencerminkan jumlah gabungan perniagaan’ awal dan memberikan tambahan. Asal data disenaraikan banyak penerima oleh LLC nama-nama, yang telah diperbarui di sini untuk menggambarkan mereka lebih biasa berurusan dengan orang ramai nama-nama.

About the Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like these