Adams Hadiah Visi untuk NYC Furture Pembangunan Ekonomi

Tanpa pemandu kereta, pesawat melakukan pemeriksaan bangunan, cyber mata modal dunia.

Ini adalah beberapa pembangunan ekonomi visi Mayor peneraju Eric Adams telah untuk memulakan Bandar ekonomi sekali dia mengambil helm Gotham.

“Di Brooklyn, sementara aku telah kota kecil presiden, kami sudah hampir 356% peningkatan dalam permulaan. Kita telah menjadi Simi Valley timur dan kita harus senang tentang itu. Jadi saya ingin nomor satu bersandar ke dalam diri memandu kereta industri, sama dengan apa yang mereka lakukan di Pittsburgh sekarang. Mereka memblokade geografi tanah, di mana mereka akan diuji untuk melihat inovasi,” kata Adams dalam sebuah wawancara hari senin dengan masyarakat dan etnik media. “Tapi kita harus menyambung industri untuk kita, sistem pendidikan. Aku ingin ini pemimpin industri untuk dihubungkan dengan CUNY, serta disambungkan ke daerah kami dan sekolah piagam dan awam sekolah di kota, jadi kita bisa lanjutkan untuk anak-anak tantangan.”

Adams berkata sejak menang Parti Demokratik pencalonan dia telah bertemu dengan beberapa timbalan datuk bandar dan pemimpin perniagaan termasuk perniagaan ikon dan mantan Walikota Michael Dapatkan untuk memahami bagaimana dia menggunakan teknologi dalam kedua-dua-nya pentadbiran dan pembangunan perniagaan.

Antara teknologi sektor perniagaan, Adams adalah mencari untuk meningkatkan atau bawa ke New York City termasuk cyber mata industri termasuk sahaja.

“Saya pikir kita perlu untuk melihat menerima. Ini adalah industri yang baru muncul dan New York adalah di mana-mana pada peta dan Miami meninggalkan kami dalam debu. Kita perlu benar-benar melihat menerima dan melihat bagaimana kita patut ke kita ekonomi,” kata Adams.

Adams berkata dia juga sangat tertarik dalam berdengung pembangunan dan telah bertemu dengan beberapa berdengung pembangunan pemimpin.

“Kita bisa memeriksa bangunan di sebagian kecil dari masa dan pecahan kos dengan menggunakan pesawat, serta menggunakan pesawat untuk begitu banyak tujuan lain di kota,” dia berkata. “Kita harus membuat keluar untuk teknologi di kota, dan kita harus melihat ke arah kekurangan keping yang berbeza teknologi yang digunakan. Kadang-kadang kita melupakan itu.”

Adams juga berkata bandar yang dibutuhkan untuk melihat ke pasaran baru muncul seperti ganja berkembang dan pertanian bandar.

“Ini adalah Empire State. Kita harus bangunan empires, tidak hanya dari tahun-tahun sebelumnya, tetapi mari kita lihat inovasi. Aku akan menaruh di tempat Pejabat dari Inovasi dan kita akan melihat semua ini pasaran baru muncul, dan punya peranan di pasaran baru muncul,” dia berkata.

About the Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like these